На правах реклами

У NIX готуються приймати сотні студентів у новому офісному просторі (ФОТО)

У NIX готуються приймати сотні студентів у новому офісному просторі

Це стало можливо за рахунок того, що Нікси отримали доступ до "Атріуму", третього бізнес-центру після "Брама" та "Паралель". На новій локації розміщується Корпоративний центр навчання. Він проводить підготовку IT-фахівців, які пізніше приєднуються до однієї з найбільших IT-команд у Східній Україні.

Навіщо NIX потрібен третій офісний простір

Для Корпоративного центру навчання головне — це поповнення команди NIX якісно навченими фахівцями із сучасними знаннями в IT. Охочих навчатися в Ніксовому КЦО справді багато. 2021 року він прийняв кілька сотень людей. Це були студенти та випускники вишів, а також ті, хто збираються змінити свою професію. Наступного року кількість тих, хто навчається в КЦО, може перевищити вже кілька тисяч. В "Атріумі" для них підготовлені зручні, просторі аудиторії.

V1tpjKrc6R_ccdqeW9RP1Lw-_.jpg

У Корпоративному центрі навчання NIX діє вже 19 програм за всіма найперспективнішими напрямками: програмування, вебдизайн, тестування, бізнес-аналітика, системне адміністрування тощо. Всі знання, що викладаються, актуальні та допомагають студентам розпочати успішну кар'єру в NIX і з легкістю адаптуватися до самої команди.

Ще у КЦО Ніксові експерти влаштовують лекції для викладачів профільних кафедр низки харківських технічних університетів. Завдяки цьому педагоги підвищують кваліфікацію та можуть покращувати навчання вже своїх студентів.


TLBh4oca-7QLDK0F3WVT_eQVV.jpg

Як і на інших локаціях NIX, в "Атріумі" створено комфортні умови ще й для відпочинку. У цьому бізнес-центрі облаштовано кілька оснащених необхідною технікою кухонь та по-домашньому затишних кімнат відпочинку.

1lbLZ_Hzapy9UIw95QBaqYl1f.jpg

У 2022 році в NIX планують зайняти нову локацію цілком

В майбутньому бізнес-центр "Атріум" дозволить збільшити й основну команду розробників. Вони розташуються тут після закінчення ремонту на інших поверхах та переобладнання цього простору. Нікси є єдиною командою, яка повністю заповнює свої офісні будівлі.

Нагадаємо, NIX — це одна з найбільших у країні IT-команд. За кількістю фахівців NIX впевнено входить до ТОП-10 по Україні та у ТОП-3 у Харкові. Зараз у команді понад 3000 осіб. NIX успішно реалізували тисячі проєктів для компаній зі США, країн Європи та Південно-Східної Азії. Від бізнес-аналізу до впровадження готових рішень — досвідчені фахівці забезпечують повний цикл розробки програмного забезпечення та створюють як прості програми, так і складні кросплатформні системи. 









Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися