Харків'янам розповіли, чому не працюють знижки за Карткою Харків'янина

Зараз Карта Харків'янина має лише дві функції

Наразі більшість працівників комунальних установ вже отримали свої картки. Інші категорії містян також отримують X-Сard. Організатори та куратори в офіційних каналах проєкту розповіли, який функціонал наразі має Карта Харків'янина.

Ті картки, які вже функціонують в місті повністю працездатні, проте на цьому етапі вони мають лише дві функції - безконтактна оплата проїзду у міському транспорті та можливість відвідати Харківський зоопарк.

Організатори проєкту не відмовляються від заявленої початково ідеї про широкий функціонал X-card, яка декларувала економію для кожного харків'янина починаючи від медичних послуг, та продуктів харчування та завершуючи розвагами та навчанням.

За словами кураторів Картки Харків'янина наразі триває проце інтеграції усіх партнерів, які надаватимуть свої знижки та дисконти.

"Інтеграція - складний багатоетапний процес, який охоплює юридичні та технічні аспекти для комфортного та безпечного користування", - йдеться у повідомленні проєкту.

Зараз Картка перебуває на стадії технічної інтеграції кожного з партнерів. Організатори пояснюють, що це тривалий процес, який має враховувати усі тонкощі надання процедур дисконту, адже для цього необхідно підлаштувати систему під програмне забезпечення партнерів та переконатися, що усе працюватиме коректно.

Куратори проєкту розповіли, що незабаром усі знижки будуть доступні для власників Картки, а ті партнери, з якими вже узгоджені юридичні питання офіційно зареєстровані у статусі учасників, а з їх переліком можна ознайомитися на сайті проєкту X-card.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що стало відомо, як виглядатимуть Картки харків'янина різних категорій. Всі картки будуть відрізнятися по кольоровій схемі, титульному зображенні та інформації, що міститься на звороті.



Джерело: https://t.me/kartka_kh
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися