Відпочинок з дітьми: топ-10 різдвяних мультфільмів всіх часів

Цікаві мультфільми про Різдво

Різдво - одне з найулюбленіших дитячих свят, адже хто як не діти найбільше вірять в дива. А мультфільми про Різдво, переглянуті разом з дітьми, додадуть святкового настрою та допоможуть і дорослим повірити хоча б в маленьке диво. Які різдвяні мультфільми варто обрати для перегляду за версією IMDB, пишуть “Коментарі. Харків”.

Як Ґрінч вкрав Різдво (1966). Стрічка про те, як буркотливий відлюдник вигадує план, щоб вкрасти Різдво у Вовіллів.

Різдво Чарлі Брауна (1965). Чарлі Браун, через пригніченість комерціалізацією, яку він бачить навколо себе, намагається знайти глибший сенс Різдва.

Сніговик (1982). Напередодні Різдва хлопчик створив сніговика, який оживає, і бере його з собою на Північний полюс, щоб зустрітися з Дідом Морозом.

Червононосий олень Рудольф (1964). Молодий олень Рудольф живе на Північному полюсі. Його батько - один з оленів Санти, і очікується, що Рудольф з часом теж стане одним з них. Однак у нього є особливість, яка є перешкодою і причиною остракізму: його червоний ніс.

Зникнення Харухі Судзумії (2010). За тиждень до Різдва Кьон прокидається у світі, де не існує Бригади SOS. Мікуру та Юкі не впізнають його, а Харухі та Іцукі, здається, зникли.

Жах перед Різдвом (1993). Джек Скеллінгтон, король Міста Гелловіну, відкриває для себе Місто Різдва, але його спроби принести Різдво у свій дім викликають плутанину.

Рік без Санти (1974). Коли втомлений і зневірений Санта Клаус вирішує пропустити свій різдвяний забіг, місіс Клаус і його ельфи вирішують його переконати.

Санта Клаус їде до міста (1970). Листоноша розповідає про походження Санта-Клауса.

Сніговик Фрості (1969). Живий сніговик і маленька дівчинка намагаються втекти від жадібного чарівника, який полює за чарівним капелюхом сніговика.

Місія: Різдвяний порятунок (2011). Незграбний син Санти Артур вирушає на місію з Дідом Морозом, щоб менш ніж за дві години на Різдво віддати дівчині подарунок, який вона загубила.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які різдвяні фільми варті перегляду за версією IMDB.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися