Свято наближається: топ-10 різдвяних фільмів усіх часів

Який різдвяний фільм обрати для відпочинку ввечері чи у вихідні

Наближаються вихідні дні, а уже за кілька тижнів святкуватимемо Різдво Христове та Новий рік. Які фільми з різдвяним настроєм варто подивитися за версією IMDB, пишуть  "Коментарі. Харків".

Це дивовижне життя (1946). Ангел посланий з небес, щоб допомогти відчайдушно розчарованому бізнесмену, показавши йому, яким було б життя, якби його ніколи не існувало.

Міцний горішок (1988). Поліцейський Нью-Йорка намагається врятувати свою дружину, яка віддалилася від нього, та ще кількох людей, захоплених терористами в заручники під час різдвяної вечірки в готелі "Накатомі Плаза" в Лос-Анджелесі.

Залишені (2023). Примхливий вчитель історії у віддаленій школі змушений залишитися на канікулах у кампусі з проблемним учнем, якому нікуди піти.

Скрудж (1951). Ебенезер Скрудж, скупий бізнесмен, не має часу на сентиментальність і здебільшого вважає Різдво марною тратою часу. Однак цього Святвечора до нього завітають три духи, які покажуть йому помилковість його шляху.

Крамничка за рогом (1940). Двоє працівників сувенірної крамниці ледь витримують одне одного, не підозрюючи, що закохуються через пошту як анонімні друзі по листуванню.

Будинок без ялинки (1972). У 1946 році в Небрасці маленька дівчинка на ім'я Адді відчайдушно мріє про різдвяну ялинку, але її батько-вдівець відмовляє їй через події з минулого родини.

Різдвяна історія (1983). У 1940-х роках хлопчик на ім'я Ральфі Паркер намагається переконати своїх батьків, вчителя та Санта-Клауса, що пневматична рушниця Red Ryder Range 200 Shot BB дійсно є ідеальним різдвяним подарунком.

Диво на 34-й вулиці (1947). Після того, як розлучена мати з Нью-Йорка наймає милого старого чоловіка грати роль Санта-Клауса в "Мейсі", її вражає його твердження, що він справжній. Коли його осудність ставиться під сумнів, адвокат захищає його в суді, доводячи, що він не помиляється.

Едвард Руки-ножиці (1990). Самотнє життя штучної людини, яка була недосконало сконструйована і має ножиці замість рук, перевертається, коли її забирає до себе сім'я з передмістя.

Щасливого Різдва (2005). У грудні 1914 року неофіційне різдвяне перемир'я на Західному фронті дозволяє солдатам з протилежних сторін Першої світової війни отримати уявлення про спосіб життя один одного.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, який декор обрати для новорічної ялинки-2024.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися