Шеф-кухар чи стоматолог? - у Харкові для дітей проведуть фестиваль "Місто Професій"

Малюкам дадуть спробувати свої сили у багатьох цікавих професіях

У Харкові для дітей влаштують цілий фестиваль різноманітних професій, де кожен малюк зможе побути ким захоче. Про деталі заходу розповіли в офіційному профілі організаторів в Instagram.

У анонсі заходу йдеться, що фестиваль є сімейним, тому кожен зможе знайти для себе цікаві локації.

На фестивалі будуть представлені більше 60 професій, у кожній з них дитина зможе спробувати свої сили та відчути себе майстром ремесла.

Локації облаштують у величезній залі, а професії презентуватимуть відомі компанії та бренди у зрозумілий, цікавий для дітей, інтерактивний спосіб.

"Хто знає, можливо, ми вплинемо на вибір професії у майбутньому?", - пишуть організатори.

Також під час фестивалю кожна дитина отримає свою персональну, першу в житті трудову книжку у "Відділі кадрів" фестивалю, з нею малюк зможе освоїти усі професії фестивалю, та отримати відповідні штампи в "трудовій".

Територія фестивалю буде поділена на три зони:

1. Мега-Зала професій: у ній будуть представлені різні виробництва компаній та професії від банкіра, лікаря, касира та шеф-кухаря до зовсім незвичних, але не менш цікавих спеціальностей.

2. Інтерактивно-розважальна зона: тут буде локація з дитячими іграми, аніматорами, майстер-класами та навіть цирком.

3. Фуд-зона: на ній виробники різноманітної їжі частуватимуть гостей своїми виробами та смаколиками на будь-який смак.

Організатори фестивалю обіцяють, що не дадуть нудьгувати нікому, а щось нове для себе дізнається кожен член родини.

Фестиваль проходитиме 9 та 10 вересня на території Арт-заводу "Механіка" на вулиці Плехановській, 126 з 10:00. Для малюків до 3 років вхід безкоштовний. Для дітей до 14 років - вартість білету складає 250 гривень, а для дорослого - 100 гривень.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові Гідрометцентр проводить конкурс на краще фото погодного явища у Харківській області. До участі приймають світлини, на яких зображена веселка, злива, сніг, хмари чи туман. Головна умова - це має бути авторське фото, зроблене на території Харкову чи області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися