У Харкові проводять конкурс на краще фото веселки, туману чи зливи - як отримати приз (фото)

Фотографії мають бути зроблені у Харкові чи Харківській області та подані на конкурс особисто автором

До 100 річниці з дня заснування Національної гідрометеорологічної служби України, яку традиційно святкують 19 листопада, Харківський центр з гідрометеорології проводить конкурс на кращу фотографію незвичайних погодних явищ у Харківській області. Про умови та деталі конкурсу розповіли на офіційній сторінці установи у Facebook.

На конкурсі змагатимуться між собою фотографії, на яких зображені погодні явища Харківської області. Це може бути дощ, веселка, чудернацька хмарність, туман, гало чи сніг. Переможця визначатимуть користувачі соцмережі, адже усі конкурсні роботи представлені у фотоальбомі Facebook.

Взяти участь у конкурсі може кожен бажаючий та заявити до участі не більше трьох світлин. Головними умовами є те, що фото має бути зроблене у Харкові чи області, а автор має особисто подати фотографію на конкурс.

Роботи почали приймати 9 вересня, подати свою фотографію до участі можна до 1 листопада включно. Переможця, чиє фото набере найбільшу кількість голосів, оголосять 10 листопада 2021 року.

Переможці отримають заохочувальні призи, присвячені 100-річчю з Дня заснування гідрометеослужби України.

Наразі на конкурс вже подали кілька десятків фотографій, які доступні для перегляду та голосування на сторінці проведення конкурсу у Facebook.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові 30 вересня святкуватимуть день бібліотек. З цієї нагоди державна служба статистика у Харківській області проаналізувала роль бібліотек та паперових книжок у житті харків'ян та виявила, що найчастіше бібліотечні заклади відвідують школярі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися