Який декор обрати для новорічної ялинки-2024

Новорічні тренди - 2024

Момент, коли можна встановити та прикрасити новорічну ялинку чекають не тільки діти, а й дорослі. Адже вона додає новорічного настрою та, можливо, віри в диво. Який декор обрати для зустрічі Нового року - 2024, пишуть “Коментарі. Харків”.

Експерти з декору обрали кілька, на їхній погляд, вдалих варіантів новорічного декору.

Футуристичний синій. Цей тренд підійде для будинків з еклектичним або максималістичним декором, де смілива синя ялинка з металевим відтінком і кулі на космічну тематику створять приголомшливий фокусний центр. 

picture

Зелене екоріздво. Ця тенденція, що сприяє гарному самопочуттю, уникає непотрібних витрат і тиску на покупців на користь розслабленого і вдячного святкування радості Різдва, покладаючись на натуральні матеріали та саморобні прикраси. 

pictureМаксимум білого. Білосніжний тренд ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу більш витонченому і спокійному підходу до святкового декору, а також для тих, хто любить сутність тихої розкоші.

pictureУ темних і чарівних кольорах. Цей образ вирізняється розкішними оксамитовими текстурами, прикрашеними пір'ям прикрасами та лісовим листям, які разом створюють чарівну святкову атмосферу. 

pictureКрасуня в рожевому. Якщо думка про повністю рожеву ялинку змушує вас тікати в гори, не панікуйте, адже цей тренд можна адаптувати для інших будинків, а не для омріяного будинку Барбі.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що виділяють декілька особливо сприятливих дат, щоб привернути любов, удачу та щастя в оселю.

Детальніше про особливості кожної дати читайте за посиланням.



Антін

11 грудня 2023, 18:18

От і в нас цього року буде еко-ялинка. Тільки гірлянду на Віоліті пластикову придбали, Лілії, як в дитинстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися