У який день прикрашати новорічну ялинку, щоб залучити кохання, щастя, достаток

Виділяють 5 дат, у які найкраще прикрашати ялинку

Новорічно-різдвяний період фактично розпочався - сьогодні українці вперше відзначили День Святого Миколая за новоюліанським календарем. 

Тож уже варто подумати, коли прикрашати новорічну ялинку. Є декілька особливо сприятливих дат, щоб привернути любов, удачу та щастя в оселю, пишуть “Коментарі. Харків” з посиланням на “Уніан”. 

Варто обрати одну з наступних дат:

18 (5) грудня - переддень дня Миколи Чудотворця. Встановивши ялинку у цей день, можна "притягнути" у своє життя добробут і фінансовий зліт.

22 грудня - День зимового сонцестояння. Народні прикмети свідчать, якщо встановити ялинку у цей день, то це забезпечить захист на весь рік.

picture

24 грудня - переддень Різдва Христового. Напередодні Різдва відбувається безліч дивовижних речей, в тому числі святі дарують свій захист тим, хто до них звертається. До речі, для людей, у яких є свій город або сад, особливо важливо поставити ялинку саме в цей день, щоб навесні та влітку отримати багатий урожай.

25 грудня - Різдво. Священники стверджують, що в таку енергетично потужну дату вищі сили готові наділити людей здоров'ям, щастям і любов'ю, крім того, допомогти у фінансових справах.

picture28 грудня - День святого Трифона. Вважається, що якщо зробити новорічний ритуал 28 грудня, можна надовго захистити свою сім'ю від пристріту і недоброзичливців. Також в цей день дуже дієвими будуть молитви про здоров'я і допомогу в боротьбі з недругами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як у Харкові та області проходить перехід на новоюліанський календар.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися