У Харкові відкривається офіційний сезон автоперегонів: де дивитися шоу

Глядачам та учасникам обіцяють грандіозний захід із музичним шоу та смачною їжею

У Харкові 15 травня 2021 року стартує сезон офіційних гонок на автомобілях. Про подробиці заходу розповіли організатори розваги на своїх сторінках у соцмережах.

Шоу традиційно проходитиме на офіційно закритій ділянці траси "Харків-Дніпропетровськ", відомому в народі як "бетонка". Він розташований на 12 кілометрі траси за координатами: 49.8631815, 35.9606475.

Організатори розповіли, що змагання розпочнуться о 15:00 в разі хорошої погоди. Для участі в заїзді вже зареєструвалися 204 автолюбителі на самих різних автомобілях.

Для учасників і глядачів заходу обіцяють проведення розіграшу автомобільних призів від спонсорів, фудкорти зі смачною їжею та запашною кавою. Також розважати глядачів і автогонщиків будуть запрошені діджеї, які влаштують справжнє музичне шоу. В анонсі заходу закликають автолюбителів запрошувати з собою друзів і родичів весело провести час.

За словами організаторів, автолюбителі вже зачекалися початку автогонок в цьому році, втім, на них чекає  попереду цілий теплий сезон "покатушок".

Представники організаторів також розповідають, що справжні стрітрейсери завжди змагаються виключно у світлий час доби, а до безпеки глядачів під час заїзду пред'являються особливі вимоги. На заході обов'язково повинні бути присутніми представники правоохоронних органів, швидка допомога і пожежники.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що харківський бігун пообіцяв пробігти 225 кілометрів від Харкова до Полтави для того, аби зібрати 100 тисяч гривень на екологічний проект в Києві. Там планують побудувати станцію прийому сировини, музей відходів і майданчик для проведення відкритих заходів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися