У кліпі Zayn показали маски харківського дизайнера Bob Basset

Зйомки ролика проходили в українській столиці

Маски харківського дизайнера Bob Basset показали в кліпі британського співака Зейна Маліка, колишнього учасника бойз-бенду One Direction. Про це йдеться в повідомленні видання "Бульвар Гордона".

Так, музична група Zayn опублікувала кліп на трек Flames на своєму офіційному YouTube-каналі. Відомо, що в написанні трека також брали участь британський співак Jungleboi і голландський діджей R3HAB. Варто відзначити, що зйомки ролика проходили в Києві в Національній бібліотеці імені Вернадського та на території недобудованого Дарницького вокзалу. Режисери – Френк Борін і його дружина Іванна. У кліпі використовували маски української арт-студії Bob Basset, а саме Steam Vibes і Loudspeaker Master, виконані з шкіри та декоровані латунними деталями.

"Коли ми зустрілися в Києві, Френк розповів мені, що знає про наших масках вже деякий час від своїх приятелів з Лос-Анджелеса. Він подивився наші роботи і вирішив, що було б чудово попрацювати з Bob Basset", — розповів співзасновник арт-студії, художник Сергій Петров.


Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що другий тиждень свого тритижневого тренувального збору харківська футбольна команда "Металіст 1925" завершила контрольним поєдинком проти земляків з "Авангарду".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися