У Шарівському палаці діджеї зіграли "техно" - що буде далі з культурною пам'яткою (відео)

Організатори обіцяють низку заходів, які мають привернути увагу громадськості до палацово-паркового комплексу

У палацово-парковому комплексі "Шарівський" відбулася вечірка з діджеями, що грали "техно" Sharivka Daytime Techno. Про подію розповіли на офіційній сторінці організатора в Instagram.

"Атмосферна локація, захід сонця, мелодичне техно та хаус", - так описали подію у палацовому комплексі організатори.

За їх словами, до участі у вечірці запрошували лише таких музикантів, які змогли б "витончено розкрити локацію".

Сам захід відбувся на терасі перед Шарівським палацом. Умовно він був безплатним, за виключенням вартості входу на територію комплексу - 30 гривень. Уся музична програма проходила просто неба і тривала до темряви. На завершення івенту організатори влаштували святковий феєрверк.


За словами організаторів, це не остання культурна подія, яка відбудеться на території цієї культурної пам'ятки. Відродженням Шарівки почали займатися харківські нардепи. Наразі заплановано тут провести низку заходів, аби привернути увагу до пам'ятки парково-садового та архітектурного мистецтва увагу населення. Серед заходів підбираються такі, що змогли б підкреслити унікальну естетику місцевості та розкрити її культурні можливості.

Для довідки: Шарівський парк і замок розташовані в смт Шарівка Богодухівського району. Палац у неоготичному стилі датується XIX століттям. До 1917 року парк засаджували екзотичними рослинами. У 1925 році на території комплексу розмістили протитуберкульозний санаторій, який проіснував там до 2010 року. Відтоді активісти та благодійники намагаються врятувати комплекс, домогтися реставрації та обслуговування парку.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Змієві триває туристичний фестиваль ZMIIV TOUR FEST, метою якого є зібрати якомога більшу кількість туристів з усієї України в одному місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися