Під Харковом відбудеться найбільший в Україні туристичний фестиваль

Захід триватиме три дні

У місті Зміїв Харківської області 13-15 серпня відбудеться наймасштабніший в Україні туристичний фестиваль "ZMIIV TOUR FEST". Про це повідомила пресслужба Харківської обласної державної адміністрації.

Відзначається, що основною метою заходу, який організовують уже кілька років поспіль, — зібрати якомога більшу кількість мандрівників з усієї країни в одному місці.

13 серпня відбудеться заїзд учасників і підготовка до наступних днів фестивалю.

14 серпня буде найбільш насиченим, зазначають у ХОДА.

"Відбудеться офіційне відкриття, почнуть свою роботу всі локації, серед яких: спортивна, дитяча, лекційна, історична, локація майстер-класів, фотозоні, фудкорти. На всіх галявинах буде своя унікальна програма. У вечірньому блоці — багаття: будуть побудовані й спалені величезні букви Z, T, F ", - повідомляє пресслужба відомства.

15 серпня програма продовжиться, а в другій половині дня відбудеться урочисте закриття фестивалю.

Також відомо, що в рамках фестивалю відбудуться різні конкурси.

Раніше "Коментарі" писали, що 23 серпня на площі Свободи відбудеться святковий захід присвячений Дню міста Харкова. І вже стали відомі імена перших хедлайнерів свята.

Крім того, в Харківській мерії затвердили план святкових заходів до Дня міста та Дня Незалежності держави. Одним із заходів стане відкриття реконструйованого зоопарку. За словами секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, після реконструкції зоопарк міста стане об'єктом світового рівня.

Терехов повідомив, що станом на сьогодні здані будинки для мавп і слонів, на фінальному етапі роботи над літнім майданчиком для жирафів і будинком для бегемотів. Секретар міськради також розповів, що в зоопарку будуть проживати понад півтори тисячі тварин.



Дед Миха

11 серпня 2021, 18:29

Всі раді, й я трішки!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися