Де у Харкові просто неба послухати живу музику на День Незалежності

Симфонічний оркестр виконуватиме визначні твори українських композиторів

У Харкові в рамках святкування Дня Незалежності заплановано багато культурних заходів. Серед них - концерти різних виконавців. Справжнім подарунком для харків'ян стане виступ Харківського академічного симфонічного оркестру "Слобожанський". Про те, де послухати та з якою програмою виступатиме оркестр, розповіли на офіційній сторінці колективу у Facebook.

Захід заплановано на 24 вересня о 18:00. Оркестр розташується на площі Архітекторів, поблизу станції метро "Бекетова". Усіх харків'ян і гостей міста запросили відвідати концерт безплатно.

"Любі друзі, ми запрошуємо вас на відкритий концерт до Дня Незалежності України, де ми з молодіжним симфонічним оркестром "Слобожанський виконаємо спеціально для вас твори чудових українських композиторів", - розповів диригент оркестру Даниїл Австро.

Під час програми концерту оркестр виконає твори відомих українських композиторів, зокрема Льва Колодуба "Троїсті музики", сюїту №4 "Українські Танці" та Миколи Лисенка увертюру до опери "Тарас Бульба".

Для довідки: Молодіжний академічний симфонічний оркестр "Слобожанський"  (МАСО) - унікальний український колектив, який своєю головною метою ставить популяризацію класичної музики. До його складу увійшли музиканти зі всієї України, які є лауреатами багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові відбудеться концерт всесвітньовідомої скрипальки, яка є власницею легендарної скрипки Страдіварі, відомої як "Червоний Мендельсон". Акомпанувати їй буде саме МАСО "Слобожанський".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися