У Харківській області відбудеться фестиваль їжі та виступатимуть відомі гурти - де і коли

Організатори планують масштабні гуляння та запрошують до участі усіх мешканців та гостей Харківщини

У Богодухові Харківської області відбудеться великий фестиваль їжі, а розважатимуть гостей зіркові гурти - "DZIDZIO" та "Жадан і Собаки". Про це розповіли організатори заходу на своїй сторінці у Facebook.

Захід відбудеться 25 серпня у місті Богодухів. Початок запланований на 17:00 на центральній площі міста.

"Влаштовуємо масштабне гуляння. На вас чекає: фестиваль вуличної їжі, зіркові гості та багато м'яса та веселощів", - пишуть в анонсі організатори

Організатором заходу є м'ясокомбінат "М'ясний", який цьогоріч святкує 8 років від дня створення. Саме з цієї нагоди організатори і запрошують гостей долучитися до фестивалю.

DZIDZIO - український поп-гурт, який був створений у 2009 році із ідеї Кузьми Скрябіна та Олега Турка. Виступає у жанрі "комедійний антигламурний поп".

"Жадан і Собаки" - український рок-гурт, родом з Харкова, що виник у 2000 році. Фронтменом з 2014 року є український письменник, музикант та громадський діяч Сергій Жадан. Гурт грає у жанрі "ска-панк".

Нагадаємо, у Харкові усі вихідні проходить Ярмарок їжі у сквері "Стрілка". Він розташований уздовж проїжджої частини на вулиці Банній. Там є величезна кількість точок із різноманітною їжею різних кухонь світу на будь-який смак. Також є багато смаколиків і солодощів, різноманітні напої, включаючи алкогольні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що сквер "Стрілка" - це є одна з локацій, на якій активно святкують День міста та День Незалежності у Харкові. Ввечері о 20:00 кожного дня на території скверу проводять концерт на понтонній сцені просто у річці.





пан Микола

24 серпня 2021, 17:55

Ну дуууууууже цікаво, АЛЕ всі продукти що виробляються в Богодухові за результатами експертиз test.org.ua всі ФАЛЬСИФІКАТ. так що місце для фесимвалю ЇЖі краще не придумаеш!!!!!!!!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися