Молоді музиканти, концерти на воді та багато їжі - як проходить святкування Дня міста у сквері "Стрілка"

Цю локацію умовно виділили для виступів і розваг молоді

Одна з локацій, на якій активно святкують День міста у Харкові, — сквер "Стрілка". Там святкування тривають цілих три дні, а розпочалися вони у неділю 22 серпня. Про те, що цікавого відбувається у найромантичнішому сквері міста, розповідають у харківських каналах Telegram.

У неділю тут стартував Ярмарок їжі. Він розташований уздовж проїжджої частини на вулиці Банній. Тут є величезна кількість точок із різноманітною їжею різних кухонь світу на будь-який смак. Також є багато смаколиків і солодощів, різноманітні напої, включаючи алкогольні.

Формат заходу передбачає загальний фудкорт зі спільними місцями для їжі, але здебільшого харків'яни замовляють їжу, беруть із собою ковдру та розташовуються на газоні між річкою та дорогою.

Ввечері о 20:00 кожного дня на території скверу проводять концерт на понтонній сцені просто у річці.

Цю локацію повністю віддали для виступів молодих колективів із Харкова та інших міст. Усі концерти супроводжуватимуться перформансами на воді.

Також у вечірній час тут влаштовують грандіозні світлові шоу.

Локація працює три дні: 22, 23 та 24 серпня.

У зв'язку з проведенням заходу на три дні перекриті для транспорту вулиця Банна, площа Рибна, ділянка від Павлівської площі до вулиці Університетської. Також змінено маршрути у напрямку центра тролейбуса №27 та автобуса №304. Автобус рухатиметься від Павлівської площі до вулиці Університетської й далі за звичним маршрутом. Тролейбус проходитиме за маршрутом: площа Благовіщенська по Соборному узвозу — потім на вулицю Університетську, Спартаківський провулок, на площу Конституції, далі — на Плетнівський провулок, потім на вулицю Кооперативну і провулок Подільський.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про можливість проведення феєрверку на День міста у Харкові. У міськраді пообіцяли, що цього року містяни отримають сюрприз. У місті планують поновити традицію робити салюти та феєрверки на свята, аби подарувати харків'янам чудову атмосферу, якої вони позбавлені вже кілька років.



Джерело: Telegram
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися