Як створити і зберегти щасливу сім'ю - в Харкові почали соціальний проєкт

Для поширення корисної інформації створили бот у популярних месенджерах

Харківський департамент у справах сім'ї, молоді та спорту створив спеціальний проєкт соціальної реклами під назвою "Сім'я важливіше", він існує в найпопулярніших соціальних мережах і месенджерах. Про його цілі і функціонування повідомили у пресслужбі міськради і на офіційних сторінках проєкту.

Автори розповіли, що сьогодні люди більшу частину часу проводять в телефоні, інтернеті і соціальних мережах, саме вони впливають на світогляд і поведінку людини в стосунках, в тому числі і сімейних.

Саме цю особливість автори і використовували, щоб надати широке поширення своїй рекламі - її почали в Facebook, Instagram, Telegram, також вона інтегрована на платформи Google.

У повідомленнях зазначають про цінність інституту сім'ї і важливість кожної з них.

Також в рамках проєкту функціонує сайт, на якому міститься інформація про етапи розвитку відносин залежно від віку пари, тем і сфер відносин, які стають важливими на кожному з цих етапів.

Крім того, на сайті доступні кілька додаткових матеріалів, які можна скачати і використовувати для підтримки хороших відносин у парі. Наприклад, гра "Чи знаєте ви один одного?" або "Домовленість хлопця і дівчини про відносини".

picture

Окремо автори проєкту запустили в месенджерах Telegram і Viber чат-бот, який покликаний допомогти освоїти хороші звички, що зроблять сім'ю щасливішою. Також, за необхідності, за допомогою бота можна записатися на консультацію до Управління сім'ї та молоді Харкова. У мессенджері існує можливість завантажити довідкові матеріали на важливі теми.

picture

У проєкту функціонують профілі в Instagram і Facebook, де розміщуються корисні поради щодо подолання складних ситуацій, які можуть виникати в сім'ї.

picture

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові з'явилася можливість заповнити в електронному вигляді анкету на отримання "Картки харків'янина". Також незабаром буде доступна електронна версія Карти Х-card, яка буде функціонувати через спеціальний додаток.



Джерело: http://family.kharkiv.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися