Харківську молодь запросили обговорити сімейні проблеми за кавою - де і коли

На заході можна знайти однодумців, обговорити актуальні сімейні питання та отримати консультацію фахівця

У Харкові для молоді відбудеться неформальна зустріч для обговорення проблем, як виникають у родині. На ній буде присутній юрист, який знається саме на сімейно-цивільному кодексі, та проблемах які ним регулюються. Про це повідомляє КУ "Харківський обласний центр молоді".

"Кава з юристом" передбачає розмову та  дискусію у неформальній теплій атмосфері, коли кожен бажаючих може без побоювання задати питання спеціалісту, обговорити з іншими учасниками ту чи іншу ситуацію, а також за бажання отримати правову консультацію.

Спікером заходу є юрист Аліна Батлук. Офіційна тема "Цивільно-правові відносини та сімейний кодекс". Щоправда сам формат заходу передбачає відсутність жорстко-регламентованого плану бесіди, тому залежно від розвитку розмови, можливі відхилення від теми у той чи інший бік.

Захід запланований на 12 жовтня о 15:00. Він відбудеться у будівля Держпрому у 7 під'їзді на 7 поверсі у кабінеті 821 за адресою: Майдан Свободи, 5.

Для того, аби відвідати захід, учасники мають пройти реєстрацію та заповнити там свої контактні дані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли  про те, що у Харкові відкрили нове місце для розваг та прогулянок. Після реконструкції почав працювати парк "Металіст", що розташованій на вулиці Плехановській, 77. Його відкриття відбулося ввечері у темний час доби, о 20:00 10 жовтня. Це було зроблено для того, аби повністю передати таємничу атмосферу місця. Там встановили інсталяції фантастичних тварин з підсвіткою, звукові ефекти, також відвідувачів розважали аніматори, вдягнені у казкові вбрання та показували театралізовані вистави.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися