З Харкова скасовують авіарейси

З України з туристичною метою пасажирів не пускають

Аіарейс "Харків-Берлін", який авіакомпанія WizzAir відкрила на початку липня, тимчасово призупинили. Причина - карантинні обмеження країн європейського Союзу і падіння попиту на цей напрямок. Про це передає видання "Город Х", посилаючись на комерційного директора міжнародного аеропорту "Харків" Владислава Ільїна.

"Рейси були в липні і на початку серпня. А з середини серпня і до середини вересня їх зняли, тому що поки з України з туристичною метою пасажирів не пускають. Летіти можуть тільки громадяни Німеччини, які мають посвідку на проживання, робочі візи і т.д. Але з 15 вересня авіакомпанія вже відновлює польоти з Харкова до Берліну", - повідомив Ільїн.

Він також нагадав, що з нових рейсів цієї ж авіакомпанії також припинені польоти до Талліннц.

"Естонія не дозволяє виконувати прямі авірейрейси з України. Тільки на початку липня було кілька рейсів "Харків-Таллінн". Коли відновлять польоти, поки важко сказати. Усе залежить від рішення уряду прибалтійської країни", - зазначив представник харківського аеропорту.

У той же час, за інформацією прес-служби міжнародного аеропорту "Харків", авіаперевізники планують нові прямі рейси до Італії. Зокрема, авіакомпанія Wizz Air відкриває напрямки з Харкова до Мілану - з 26 жовтня, і Венецію - з 30 березня наступного року.

Раніше повідомлялося, що з другої половини вересня будуть відновлені авіарейси до Ізраїлю.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися