У харківському аеропорту анонсували сезонний авіарейс в Чорногорію

Лайнери компанії SkyUp Airlines курсуватимуть один раз на тиждень

У червні нинішнього року з Харкова запустять сезонний авіарейс в Чорногорію. За даними аеропорту, дістатися на курорти балканської країни без пересадок можна буде протягом трьох місяців.

Відзначається, що лайнери авіакомпанії SkyUp Airlines курсуватимуть щосуботи з 6 червня по 19 вересня. У повітрі пасажирам доведеться провести менше двох годин. При цьому на сайтах повітряної гавані і лоукостера зараз не можна придбати квитки.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що вчора, 6 березня, з Харківського Військового медичного центру Північного регіону планово евакуювали військовослужбовців, які проходили підготовку до наступного етапу лікування. Так, вісьмох військових на реанімаційно-рятувальному літаку Ан-26 доставили в госпіталь Центрального регіону у Вінниці. Ще шестеро українських військовослужбовців на поїзді прибули в Національний військово-медичний клінічний центр "Головний Військовий Клінічний Госпіталь", який знаходиться в Києві. Всі вони зараз проходять обстеження для продовження лікування. За словами медиків, стан їх здоров'я стабільний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися