У Харкові проходить "Марафон вільних екскурсій" - куди можна потрапити безкоштовно

Найближчий захід марафону - екскурсія-інтрига від відомого харківського екскурсовода

У Харкові туристсько-інформаційний центр раз на місяць проводить безплатну екскурсію у рамках проєкту "Free excursion marafon". Кожна екскурсія є авторською, її проводять талановиті екскурсоводи з багаторічним досвідом. Про те, як потрапити на унікальний захід, розповіли на сторінці  проєкту у Facebook.

Організатори розповідають про те, що проведення "вільних", тобто безплатних екскурсій є трендом сучасності. Такі заходи вже давно проводять в інших містах України. Харківська область не є виключенням, проте раніше безплатні екскурсії проводилися переважно для незахищених верств населення. Втім зараз на авторську екскурсію може потрапити будь-хто.

До проєкту долучилися талановиті екскурсоводи Харківщини: Олена Черкашина, Оксана Менткевич, Валерія Завгородня, Неоніла Усатова, Інна Юдович, Наталя Аксьонова, Надія Акимова, Олена Чернуха, Олена Ніколаєнко, Марія Буховець, Валентина Россіхіна.

Автори екскурсій та організатори запросили усіх містян та гостей Харкова, які захоплюються відпочинком із сенсом приєднуватися до заходів.

Найближча екскурсія в рамках проєкту запланована 26 жовтня. Її проводитиме Надія Акімова. Цього разу відбудеться екскурсія-інтрига, адже екскурсоводиня вирішила утаємничити тему та маршрут заходу. Відома лише назва "На гостини до Квітки й обов'язково - у капелюсі". Початок екскурсії о 13:15. Для того, аби взяти в ній учать, необхідно пройти нескладну реєстрацію. Подальші інструкції учасники отримають на електронну скриньку, адресу якої вкажуть в анкеті.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові закрили на тиждень оглядовий майданчик на даху Держпрому. Після того, як буде змінено організацію, яка проводить екскурсії на дах, вхід на локацію стане платним.



Валерия

5 жовтня 2021, 17:39

https://party-shop.com.ua/ шарики оптом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися