У Держпромі розповіли, чому закрили оглядовий майданчик, та коли відкриють

Після відкриття локація на даху Держпрому стане платною

У Харківському Держпромі прокоментували ситуацію зі скасуванням екскурсій на оглядовий майданчик на даху та закриттям локації на невизначений термін. Відзначається, що майданчик закрили для покращення якості екскурсій та перехід у новий формат роботи. Про це повідомили у МГ "Об'єктив" з посиланням на директора ВЕП "Держпром" Миколу Чехунова.

За його словами, наразі Держпром шукає організації, які займатимуться проведенням екскурсій та організацію відвідувань. До цього цим займався Інформаційно-туристичний центр.

Микола Чехунов каже, що цю організацію залучили лише на час святкування 30-річчя незалежності, аби вони показали локацію у форматі благочинності ветеранам, та харків'янам з незахищених верств населення.

"На цьому справа закінчилася, переходимо на ту роботу, як годиться робити: як зоопарк та парк Горького", - зазначив директор.

Він розповів, що "Держпрому" знадобиться близько тижня, аби поновити роботу майданчику. Після нового відкриття локація працюватиме навіть у вихідні, а екскурсії проводитимуть спеціалісти, які розуміються в архітектурі, в історії міста та Держпрому.

Директор установи також зазначив, що майданчик не закривали, найближчий тиждень він працюватиме для пільгових категорій громадян.

Після того, як на дах Держпрому почнуть пускати звичайних відвідувачів, вхід вже буде платним, проте остаточну вартість в установі поки не назвали, зазначивши, що її встановлять з урахуванням можливостей населення.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що майданчик на даху Держпрому раптово перестав працювати. "Коментарі" повідомляли про те що організатор - Харківський туристсько-інформаційний центр був змушений скасувати екскурсії, які вже були заплановані з 13:00 4 жовтня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися