Між Харковом та Львовом запустили прямі рейси: розклад та ціни на квитки

До цього пасажири мали змогу здійснювати переліт між містами лише за умови пересадки в аеропорту Бориспіль

Українська авіакомпанія Air Ocean Airlines запустила прямі рейси на внутрішньому маршруті Львів-Харків. Про це повідомляється на сайті Avianews.

За словами джерела, починаючи з 12 грудня, пасажири можуть здійснювати переліт між цими двома містами без додаткових пересадок. Зазначається, що раніше переліт можна було здійснити з пересадкою в аеропорту Бориспіль. Потрапити з одного міста в інше можна буде двічі на тиждень - у четвер та в неділю, вдень.

Розклад рейсів Львів-Харків-Львів:

Львів 12:05 → Харків 13:20, четвер, неділя

Харків 14:20 → Львів 15:35, четвер, неділя

Ціни на квитки

Вартість авіаквитків на прямі авіарейси між Харковом та Львовом стартують від 1700 гривень (в один бік). Такими ціни будуть у грудні та у січні. Вже у лютому цінник на квитки знизиться до 870 гривень (в один бік).

Повідомляється, що всі авіаквитки включають перевезення як мінімум 7 кг ручної поклажі, одного місця багажу з вагою до 23 кг та легкий перекус.

До речі, першого дня з Харкова до Львова прилетів 31 пасажир. А зі Львова до Харкова вирушили 52 особи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Угорський лоукостер Wizz Air скоротив кількість рейсів з України у зимовому розкладі польотів у 2021-2022 роках. Три з них – із Харкова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися