Wizz Air скасовує відразу кілька рейсів з Харкова: список та період скасування рейсів

У зимовій польотній програмі Wizz Air з України відбулися значні зміни

Угорський лоукостер Wizz Air скоротив кількість рейсів з України у зимовому розкладі польотів у 2021-2022 роках. Три з них – із Харкова. Про це повідомляє сайт Lowcost Avia.

За інформацією джерела, всього було скасовано 20 напрямків з України у період із січня до березня 2022 року. Зазначається, що рейси скасували з кожного міста України, з якого Wizz Air виконує польоти. Серед них і Харків. Таким чином, скасовуються такі рейси:

• Харків – Відень – з 10 січня до 8 березня

• Харків – Рим – з 13 січня до 12 березня

• Харків – Дортмунд – з 4 січня до 24 лютого

Також авіакомпанія Wizz Air кілька разів переносила початок польотів у нових напрямках. Так, наприкінці літа і на початку осені поточного року авіакомпанія заявила про скасування та перенесення поновлення низки рейсів на весну 2022 року. Серед них також є рейс з Харкова: Харків-Венеція.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, куди можна полетіти з Харкова за 10 євро. Ірландський лоукостер Ryanair продає квитки з України до різних країн Європи за мінімальною вартістю. Середня ціна на авіаквиток - 10 євро. На цей момент мінімальна ціна квитка на один кінець становить 7,99 євро. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися