Ірландський лоукостер Ryanair скасував повністю всі рейси з Харкова

Усі напрямки з Харкова будуть відмінені у наступному місяці

У січні 2022 року Ірландський лоукостер Ryanair скасовує усі шість напрямків із Харкова. Про це повідомили на сайті Lowcost Avia.

За інформацією джерела, на початку 2022 року лоукостер скасовує загалом 17 маршрутів із різних міст України: Київ, Львів, Харків, Одеса. Зміну у зимовому розкладі польотів внесли до кінця січня.

Список скасованих рейсів:

- Харків – Вільнюс із 6 по 31 січня;

- Харків – Варшава (Модлін) з 6 до 31 січня;

- Харків – Краків з 6 до 31 січня;

- Харків – Познань з 6 до 31 січня;

- Харків – Будапешт з 6 до 31 січня;

- Харків – Мілан (Бергамо) з 6 до 31 січня.

Також на сайті Lowcost Avia зазначили, що у розклад може бути ще скориговано. Деякі скасовані рейси можуть повернути, але також можуть і продовжити скасування рейсів у лютому.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Угорський лоукостер Wizz Air скоротив кількість рейсів з України у зимовому розкладі польотів у 2022 році. всього було скасовано 20 напрямків з України у період із січня до березня 2022 року. Зазначається, що рейси скасували з кожного міста України, з якого Wizz Air виконує польоти. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися