З Харкова скасовують авіарейси: список

Деякі напрямки з Харкова будуть скасовані наступного місяця

У лютому поточного року буде скасовано шість рейсів з Харкова. Про це повідомляє сайт Lowcost Avia.

Угорський лоукост Wizz Air вніс деякі зміни до зимового розкладу польотів та скасував 2 напрямки з Харкова у лютому 2022 року. За інформацією джерела, авіакомпанія скасувала рейси з Харкова до Мілана, а також Кракова на цілий місяць. Зазначається, що рейси не виконуватимуться з 1 до 28 лютого.

Крім того, у лютому скасовувала абсолютно всі рейси з міста Харків лоукост-авіакомпанія Ryanair. Список скасованих рейсів у лютому 2022 року виглядає так:

Харків – Мілан;

Харків – Будапешт;

Харків – Варшава;

Харків – Краків;

Харків - Познань;

Харків – Вільнюс.

До слова, у вересні та грудні 2021 року лоукост Wizz Air скасував понад 30 напрямків з України до весни поточного року. Водночас із продажу було знято квитки на 10 маршрутів з України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у січні 2022 року ірландський лоукостер Ryanair скасував усі шість напрямків із Харкова. Тоді ж у пресслужбі зазначили, що скасування рейсів може відбутися й у лютому 2022 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися