Wizz Air розпродає квитки по 5 євро: куди можна полетіти з Харкова

Розпродаж квитків триватиме лише один день

Авіакомпанія Wizz Air заявила про одноденний розпродаж квитків з України за ціною від 179 грн та по Європі від €4,99. Про це повідомляє сайт Lowcost Avia.

Зазначається, що кількість квитків обмежена, дешеві квитки є лише на деякі рейси зі Львова та Харкова на Кіпр, до Польщі, Чехії, Естонії та поодинокі до Німеччини.

Куди можна полетіти за 5 євро:

Харків – Ларнака

Харків – Таллінн

Львів – Берлін

Львів – Ларнака

Львів – Меммінген

Львів – Дортмунд

Львів – Пардубиці

Львів – Гданськ та інші напрямки.

На деяких з цих напрямків квитки є лише в один бік, на деяких за такою ціною є обидві сторони.

Зазначається, що акція діє лише сьогодні, 17 січня, до 23:59. Розпродаж діє на певні рейси до 28 лютого 2022 року. Ціна буде дійсна тільки при бронюванні на сайті або через додаток. У ціну квитка включено одну ручну поклажу (макс.: 40 x 30 x 20 см).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у лютому поточного року буде скасовано одразу кілька рейсів з Харкова. До цього лоукост Wizz Air скасував понад 30 напрямків з України до весни 2022 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що ірландський лоукостер Ryanair скасував повністю всі рейси з Харкова, заплановані на січень 2022 року. Загалом через зміну у зимовому розкладі 17 маршрутів з різних міст України було скасовано. Деякі скасовані рейси можуть повернути, але також можуть і продовжити скасування рейсів у лютому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися