У Харків привезли машину, яка знімалася в останньому фільмі про Джеймса Бонда

Автівка сильно розбита, її ремонтуватимуть та відновлюватимуть у салоні офіційного дилера

Позашляховик, який приймав участь у зйомках останньої частини з серії фільмів про Агента 007, привезли до сервісного центру у Харкові. Про це розповів у своєму Instagram менеджер салону офіційного дилера.

Позашляховик Land Rover Defender привезли з Англії і саме ця модель є однією з перших, які взагалі були створені фірмою.

До Харкову її привезли після зйомок для відновлення. Саме авто сильно побите, а салон всередині замінений з оригінального на спеціально облаштований  міцний каркасний задля екстремальних зйомок за участі професійних каскадерів.

За словами менеджера, авто привезли з російськими номерами, з якими і знімали його у фільмі, адже за сюжетом події відбуваються на території РФ

Менеджер салону Карен Оганесян пообіцяв оперативно повідомляти фанатів "бондіани" та "Дефендерів" про перебіг відновлення автівки.

Прем'єру нового фільму з легендарної "бондіани" "007: Не час помирати" через карантинні обмеження переносять вже втретє. Сама компанія-виробник автівки на честь тривалого співробітництва із творцями "бондіани" використала у якості презентації свого нового Defender кадри зі сцени переслідувань у фільмі, виконані професійними каскадерами та майстрами з екстремального керування.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харкові перекрили на цілий день одну з вулиць міста. Працівники дорожньої служби ремонтують асфальтобетонне покриття у центрі.



Виктор К.

25 березня 2021, 21:25

Мастера тов Англии явно получше наших Попрошаек -за закрутку винтика -1 гривен. Нахх.. им Харьков сраный???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися