Яка обстановка з бізнесом у Харкові за час війни

Мер Харкова заявив, що до міста приїжджають підприємці з інших регіонів

У місті Харкові кількість фізичних осіб-підприємців на дві тисячі більша порівняно з довоєнним періодом. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив в інтерв’ю німецькому виданню "Deutsche Welle", інформують "Коментарі. Харків".

Як розповів очільник міста, до Харкова приїжджають підприємці з інших регіонів, щоб відкрити бізнес. Це передусім мешканці Донецької, Запорізької, Херсонської областей і деокупованих територій.

"Ми робимо все можливе для підприємців, які постраждали під час війни, зокрема, щодо сплати земельного податку. У нас є чіткий план дій, який допоможе повернути їх до Харкова, залучити інвестиції для бізнесу та запросити нових підприємців працювати в нашому місті", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський назвав, куди підуть росіяни, якщо прорвуть оборону на трьох напрямках

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що на трьох основних напрямках ситуація складна, та назвав основні цілі російської армії, інформують "Коментарі. Харків".

"Бахмутський напрямок залишається надзвичайно важливим для російських загарбників. На ньому вони зосереджують основні зусилля і для ведення штурмових дій застосовують найбільш боєздатні підрозділи десантних військ, морську піхоту та сформовані з колишніх злочинців підрозділи "шторм z" та "шторм v".

Мета ворога на цьому напрямку зрозуміла – це наступ на населений пункт Часів Яр, потім на Костянтинівку, Дружківку, Славянськ, Краматорськ з подальшим виходом на кордони Донецької області", – повідомив генерал Сирський.

Що стосується Лиманського напрямку, то Олександр Сирський зазначив, що тут російські окупаційні війська перейшли до постійних атак позицій наших військ в напрямках Макіївки та Тернів. Ведуться бойові дії на Сіверському напрямку. Окупанти активно використовують техніку під час проведення штурмів, яку постійно знищують українські захисники.

Що робиться на Куп’янському напрямку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися