Харків витрачає рекордні суми на реконструкцію набережної, - ХАЦ

Ремонтні роботи обійдуться в 33,599 млн гривень

Департамент комунального господарства Харківської міськради уклав угоду з ТОВ "Укрспецреставрація" про проведення ремонтних робіт уздовж річки Харків вартістю 33,599 млн грн.  Про це передає "Харківський антикорупційний центр".

Відзначається, що на відновлення елементів благоустрою території вздовж річки Харків планується придбати щебінь за ціною від 1 270 до 1 454 грн за 1 куб.  м.

За інформацією антікорпупціонеров, це найвища ціна, по якій купують щебінь для будівництва в Харкові і області.

Також планується придбати майже 2 500 куб.  м. піщано-гравійної суміші, вартість якого складе 1 337 грн.  за куб.  м. Однак в системі Prozorro є варіанти від 300 грн за куб.  м, відзначили в хац.

 Декоративна гнута огорожа буде коштувати 3 700 грн за секцію.  Ще 1,7 млн ​​грн витратять на гранітні бордюри.  Вартість метра складе 2 045 грн.

"ТОВ" Укрспецреставрація "- новачок на тендерах міськради. В минулому році вони здобули перемогу на торгах на ремонт парку в Дергачах. Фірма записана на Геннадія Циганкова, директором є Євген Мартинов", - йдеться в повідомленні хац.


Читайте також: У Харкові за одну ніч намалювали нова патріотична графіті.  Напис "Україна понад усе" з'явилася сьогодні вранці на Харківській набережній.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися