П'ять фабрик Philip Morris International забезпечують постачання тютюнових виробів в Україну

У наступні місяці компанія планує суттєво розширити асортимент в Україні

В Україні найпопулярніші торгові марки будуть у продажу вже з червня, зазначив гендиректор "Філіп Морріс Україна" Максим Барабаш.

На сьогодні п'ять фабрик Philip Morris International забезпечують постачання тютюнових виробів в Україну через тимчасову зупинку виробництва компанії поблизу Харкова, розповів в інтерв'ю генеральний директор "Філіп Морріс Україна".

З початку війни тютюнова фабрика компанії поблизу Харкова припинила роботу. В цей час компанія імпортує тютюнові вироби із країн Європейського Союзу. Відрізнити легальність продукції можна за наявності української марки акцизного податку, дати виробництва та максимальної роздрібної ціни.

До війни наш портфель сигаретних брендів налічував 41 SKU (товарна позиція), сьогодні він, звичайно ж, зменшився. Складнощі з логістикою впливають як на обсяги поставок, так і на здатність повноцінно забезпечити весь асортимент нашої продукції в Україні, щоб вирішити цю ситуацію", - сказав гендиректор "Філіп Морріс Україна".

За словами Максима Барабаша, найпопулярніші торгові марки будуть у продажу вже з червня. І наступні місяці компанія планує суттєво розширити асортимент в Україні.

Він додав, що через ситуацію в Харківській області поки що рано говорити про відновлення роботи фабрики. І хоча бойові дії відбуваються вже не в безпосередній близькості від Харкова, ситуація в регіоні складна і не дає змоги прийняти рішення про початок відновлення виробництва для безпеки співробітників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися