Стало відомо, коли «Філіп Морріс» зможе відновити роботу на Харківщині

«Філіп Морріс» відновить роботу на Харківщині, як тільки дозволить безпекова ситуація

Харківський міський голова Ігор Терехов 19 вересня провів зустріч з менеджером зі звʼязків з урядовими установами ПрАт "Філіп Морріс Україна" Михайлом Самоляком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Сторони обговорили роботу підприємства в рамках інвестиційного форуму "Kharkiv: Restart", який пройшов у Києві.

Михайло Самоляк повідомив, що як тільки ситуація в регіоні поліпшиться, компанія готова розглянути можливість відновлення виробництва тютюнових виробів у Харківській області. Зараз "Філіп Морріс" змушені відкрити додаткову виробничу лінію у Львівській області, де запропонували роботу в тому числі робітникам з Харківського регіону.

"Це не релокація харківської фабрики - всі лінії залишаються на місці, і як тільки ситуація покращиться, керівництво "Філіп Морріс" готове розглянути поновлення діяльності у Харківському регіоні", - зазначив Михайло Самоляк.

Ігор Терехов підкреслив, що в місті роблять все можливе, щоб покращити безпекову ситуацію і щоб підприємства поновлювали роботу.

"Ви сплачуєте податки не місту, а області, але наші харків'яни працюють у вас, тому відновлення роботи фабрики дуже важливе. Крім того, коли працюють такі гіганти, як ви або "McDonald's", - це важливо для інших інвесторів", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на скасування безоплатного проїзду в громадському транспорті – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися