Добкін разом з братом стали співвласниками Сумського ринку в Харкові

Брати стали бенефіціарними власниками ТОВ Фірми "Діана"

У лютому 2021 року Михайла Добкіна разом зі своїм братом Дмитром стали співвласниками Сумського ринку в Харкові. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру, передає ХАЦ.

Відзначається, що Брати Добкіни стали кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ Фірми "Діана". Саме у власності цієї фірми знаходиться нерухомість по вул. Культури, 8 та по вул. Трінклера, 9-а, а також земельну ділянку під Сумським ринком. Михайло та Дмитро мають у фірмі "Діана" частки по 3,2%. Велика частка власності в фірмі належить ТОВ "Компанія з управління активами" Фінекс-капітал "і Ользі Солоп.

ТОВ "Компанія з управління активами"Фінекс-капітал"- це фірма, яка щорічно виплачувала дивіденди покійному Геннадію Кернесу і чинному секретарю міської ради, Ігорю Терехова. Цікаво, що на Ольгу Солоп в різні роки було записано багато бізнесів сім'ї Кернеса.

Нагадаємо, Оксана Гайсинська і її син Родіон Гайсинський тепер є власниками 75% акцій "7-го телеканалу". Додаткові 25% до своїх вже наявними 40% в ПрАТ "РТМК" Тоніс-Центр "" громадянська "дружина Геннадія Кернеса отримала від Ольги Кирилової, яка була одним з довірених осіб колишнього мера. Відбулись збори акціонерів, де частку, яка раніше належала безпосередньо Кернесу, була офіційно передана Гайсинської. Ще 25% ПрАТ "РТМК" Тоніс-Центр "належать Аллі Добкін.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися