Син Кернеса відкрив бізнес: що відомо

Син Кернеса зробив спільний бізнес із власником фірми, яка отримує гроші за "E-ticket"

Даніїл Прівалов (син померлого мера Харкова Геннадія Кернеса) став співзасновником ТОВ "Банківська гарантія". Партнером Даніїла є засновник ТОВ "Фінансова компанія "Платіжний центр" Євген Думчев. Про це розповіли у Харківському антикорупційному центрі (ХАЦ), посилаючись на аналітичну систему YouControl.

Що цікаво, компанія Євгена Думчева є оператором системи електронного квитка "E-ticket". Конкурс вони виграли ще за живого Кернеса. Нагадаємо, сам   "E-ticket" у Харкові почали впроваджувати ще у 2016 році та тоді оператором була "Фінансова компанія "Платіжний центр".

"Раніше ця фірма на 50% належала ТОВ “Компанія з управління активами “Фінекс-Капітал”, від якої в Кернес отримував мільйони дивідендів. Тоді ж Прівалов та КУА “Фінекс-капітал” були співзасновниками ТОВ “Фірма “Діана”, яка володіє Сумським ринком у Харкові. У 2020 році серед засновників оператора "E-ticket" "Фінансова компанія "Платіжний центр" з’явився Євген Думчев, який зараз вказаний єдиним бенефіціаром", - написали в ХАЦ.

Нагадаємо, у німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу пішов із життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його поховали 23 грудня на міському кладовищі №2. Близький друг мера бізнесмен Павло Фукс розповів, що коли Кернес прокинувся у "Шаріте", то взагалі не міг зрозуміти, як там опинився. Пізніше він прийшов до тями та навіть дивився телевізор. Також Фукс розповів, що після реанімації Кернеса перевезли в палату, де лікувався поляк, з яким він і спілкувався. У листопаді Кернес був бадьорий, але пізніше у нього нібито відмовила нирка і почало боліти серце.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися