Які зараз ціни на бензин на АЗС в Харківській області

За останні два місяці у Харкові та області значно подорожчав бензин

На харківських заправках змінилися ціни на бензин, дизельне паливо та автогаз. Про це повідомляє сайт Мінфін.

Так, наприкінці квітня в Україні розпочався дефіцит палива на автозаправних станціях. Водночас ціни на бензин стали підвищуватися. У середині травня міністр економіки України Юлія Свириденко в ефірі телемарафону заявила, що після тривалих дискусій з операторами ринку палива було ухвалено рішення про те, що з боку держави буде призупинено цінове врегулювання. Це було зроблено, щоб оператори могли наситити ринок необхідним ресурсом.

Станом на 23 травня середні ціни на бензин у Харківській області були такими:

Бензин А-95 преміум – 51,40 гривень за 1 л;

Бензин А-95 50,57 гривні за 1 л;

Бензин А-92 49,40 гривень за 1 л;

Дизельне паливо - 56,28 гривні за 1 л;

Газ автомобільний - 39,84 гривні за 1 л.

Ціни на заправки в Харківській області:

picture

Нагадаємо, раніше голова Первомайської громади Микола Бакшеєв повідомляв, що у Первомайському дуже непроста ситуація з бензином на заправках. Вже є бензовози, які зафрахтовані для АЗС громади, проте вони досі чекають на завантаження. Наразі залишається невідомим, коли до міста надійде бензин. Людей просять заощаджувати паливо.

Раніше видання "Коментарі" інформувало:

У Харкові, незважаючи на війну, елітна нерухомість продовжує продаватися, а ціни знижуються на відміну від дешевих пропозицій. Журналісти порталу "Коментарі" знайшли найцікавіші пропозиції вже з кінця березня 2022 року. Подробиці у нашому матеріалі.

У Харкові вперше з початку війни запустили метро. Протягом тижня для харків'ян зробили проїзд безплатним. Потім будуть встановлені ціни.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися