У місті на Харківщині немає бензину

На Харківщині ситуація із бензином залишається складною

У місті Первомайський, що на Харківщині, наразі непроста ситуація з бензином. Городян просять дбайливо використати наявний паливний ресурс. Про це у новому відеозверненні розповів голова Первомайської громади Микола Бакшеєв.

Так, за інформацією Бакшеєва, вже є бензовози, які зафрахтовані для АЗС громади, проте вони й досі чекають на завантаження. Наразі залишається невідомим, коли до міста надійде бензин.

Зазначимо, 9 травня Бакшеєв заявляв, що бензину у місті практично не залишилося. Залишився лише газ на кількох заправках. Тоді ж городян попросили не пересуватися автомобілями містом без зайвої потреби, щоб подбати про стратегічні запаси для критичної інфраструктури міста.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові вперше після двомісячного простою почав працювати громадський транспорт. Після ремонту рейки запустять трамваї, а за ними розпочне роботу і метро. У мерії повідомили, що мешканці Харкова зможуть користуватись громадським транспортом протягом двох тижнів абсолютно безкоштовно.

У харківському метрополітені дали концерт актори студії "Квартал 95", а також співак Віталій Козловський та Pianoboy. Повідомляється, що зірки приїхали до Харкова для виступу перед військовими та місцевими мешканцями на благодійному заході.

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що найближчим часом в обласному центрі планують відновити роботу метрополітену для перевезень пасажирів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області майже 15 тисяч будинків були без газу. Комунальники оперативно відновили газопостачання. Зокрема, відновлювальні роботи проведено у місті Люботин та селищі Покотилівка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися