Відповідальність за ситуацію на Панютінському заводі повинні нести міністр Криклій і глава Укрзалізниці, - Світлична

Співробітники Панютінського вагоноремонтного заводу скаржаться на маленьку зарплату і відсутність перспектив розвитку

Народний депутат України Юлія Світлична стурбована неналежними умовами праці трудящих Панютінського вагоноремонтного заводу, який знаходиться в управлінні "Укрзалізниці".

Як розповіла Світлична в інтерв'ю "РБК-Україна", проблеми на підприємстві виникли в результаті неефективного управління держави. Так, працівники заводу стурбовані відсутністю сертифікатів якості на більшість позицій виробництва і держзамовлень. Співробітники також скаржаться на маленьку зарплату і відсутність перспектив розвитку. Крім того, підприємство кілька місяців функціонувало без директора.

У свою чергу екс-голова Харківської облдержадміністрації ще два місяці тому запропонувала алгоритм дій по виводу підприємства з кризи.

"Почули нас не в повній мірі, незважаючи на те, що нарешті був призначений новий керівник. Але вагомих замовлень досі немає, гідної зарплати у людей немає, перспективи розвитку відсутні, спілкування нового керівника з колективом заводу теж відсутня. Питання: навіщо призначали? Запитаємо. Вся відповідальність за це підприємство на міністрі Криклії та керівнику "Укрзалізниці". Поговоримо з ними докладніше. Людей ображати не дозволимо", - заявила Юлія Світлична.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що ЦВК одностайно проголосувала за призначення Юлії Світличної нардепом



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися