Стало відомо, скільки коштів харківський виш витратить на ремонт 300 метрів дороги

На ремонт дороги між двома корпусами колишньої зооакадемії буде витрачено 7 млн грн

Державний біотехнологічний університет оголосив торги на ремонт дороги між двома корпусами колишньої Харківської зооветеринарної академії очікуваною вартістю сім мільйонів гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центру.

Мова йде про капітальний ремонт дороги по вул. Академічній у селищі Мала Данилівка, від головного навчального корпусу університету до будівлі кафедри механізації. Хочуть замінити 3600 квадратних метрів асфальту.

При цьому також зазначено, що планується оновити 600 метрів бордюрів з обох боків дороги. Імовірно, довжина ділянки дороги, яку планують відновити, – 300 метрів. Як відомо, корпуси вишу потребують значних вкладень після обстрілів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про дороги, які будуть ремонтуватися у Харківській області. На стратегічно важливих маршрутах, попри постійні обстріли, підрядні організації продовжують працювати та забезпечувати транспортне сполучення на автошляхах, зокрема тих, які з'єднують Харківську і Луганську області та кордон з країною агресором.

Дорожники ліквідують руйнування покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю на державних дорогах: Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка; Т-21-11 Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук; Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП "Піски" - ліквідували аварійну ямковість на маршруті Ізюм – Гороховатка "Також на автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро, у зв‘язку з великою інтенсивністю руху вантажного транспорту, на двох штучних спорудах ремонтуємо проїзну частину мостів. Наразі стартували роботи із заміни деформаційних швів на двох мостах.", - повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися