У Харківській області назвали дороги, які зараз ремонтують

Як повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області, дорожники ліквідують пошкодження за допомогою асфальтобетонної суміші

На стратегічно важливих маршрутах, попри постійні обстріли, підрядні організації продовжують працювати та забезпечувати транспортне сполучення на автошляхах, зокрема тих, які з'єднують Харківську і Луганську області та кордон з країною агресором.

Дорожники ліквідують руйнування покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю на державних дорогах: 

- Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка 

- Т-21-11 Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук

- Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП "Піски" - ліквідували аварійну ямковість на маршруті Ізюм – Гороховатка 

"Також на автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро,  у зв‘язку з великою інтенсивністю руху вантажного транспорту, на двох штучних спорудах  ремонтуємо проїзну частину мостів. Наразі стартували роботи із заміни деформаційних швів на двох мостах.", - повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення важливого проїзду у Харківській області. На Харківщині продовжуються роботи з відновлення дороги "/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля". Наразі у межах Печенізької громади вже влаштовують основу дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші, а також очищують узбіччя від порослі. "Автодорога "/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля" є складовою альтернативного маршруту до Вовчанської та Великобурлуцької громад. Відновлену ділянку дороги вже використовуємо для доставки гуманітарних вантажів на деокуповані території. Цей маршрут важливий також для оперативної евакуації цивільного населення та ліквідації наслідків обстрілів", – розповів заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам. На дорозі в межах Чкаловської громади завершено роботи з влаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші. Зокрема, влаштовано верхній шар покриття до села Леб’яже і встановлено два автопавільйони на зупинках громадського транспорту. Продовжуються роботи з укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися