Харківська міська рада ухвалила рішення щодо МАФів: що відомо

Підприємців на три місяці звільнили від орендної плати

Суб'єктів господарювання звільнили від сплати за договорами про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення малих архітектурних форм (МАФ) та тимчасових споруд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Це рішення стосується споруд торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення, які розташовані на території міста Харкова.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 17 листопада, на сесії Харківської міської ради. Депутати вирішили звільнити підприємців від сплати за договорами, укладеними з КП “Сучасне місто” Харківської міської ради. Вирішили не нараховувати орендну плату за період з 1 березня по 31 травня 2022 року включно. 

У Харківській міській раді розповіли, що загалом будуть звільнені від орендної плати 378 суб'єктів господарювання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що міський голова Харкова Ігор Терехов зустрівся з харків'янами та розповів, яка доля очікує мікрорайон, де знаходився ринок "Барабашово"

Ринок  у глобальному сенсі зараз прибирають. За словами очільника міста, там побудують житло та велику дорогу. Ігор Терехов зазначив, що вже зараз є зміни. Торгівлю на місці ринку збережуть, однак її площа буде значно меншою. “Будуть житлові мікрорайони, офісні центри, десь треба працювати. Одне житло не можна побудувати. Має бути робота і має бути промисловість. Маємо повернутися ІТ, бо це гроші та наш з вами бюджет, має індустрія працювати та будівництво", – розповів Ігор Терехов містянам.

Міський голова також зазначив, що у цьому районі планується створити індустріальний парк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися