В одному з підприємств Харкова розповіли про ймовірне банкрутство

На підприємстві підтвердили, що заборгованість була

Господарський суд Харківської області майже одночасно відкрив провадження у справах про банкрутство КП “Жилкомсервіс”, КП “Міськелектротранссервіс” та КО “Харківський зоологічний парк”. У Харківському зоопарку, коментуючи новини про ймовірне банкрутство, розповіли, що заборгованість повністю погасили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківського зоопарку. 

На підприємстві підтвердили, що заборгованість була. “Масштабне вторгнення, розпочате 24 лютого минулого року стало викликом для всіх, і зоопарк не виключення. Зважаючи на складну ситуацію, у зоопарку утворилася заборгованість за спожиту електроенергію перед АТ “Харківобленерго”. Заборгованість було погашено”, - розповіли у пресслужбі.

При цьому в Харківському зоопарку запевнили, що юридична процедура, яку наразі розпочато, ніяким чином не впливає на роботу зоопарку, його співробітників та підопічних. “Працівники зоологічних відділів здійснюють щоденний ретельний догляд за тваринами, аби вони почувалися максимально комфортно, раціони тварин різноманітні та збалансовані”, - зазначили у зоопарку.

Також у пресслужбі повідомили, що зоопарк забезпечують всім необхідним міська влада та європейські партнери.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов переконаний, що початок процедури банкрутства харківських комунальних підприємств “нічого не означає для міста".  "Для міста нічого це не означає. Хочу заспокоїти всіх. Є цивілізована процедура, яка потребує певних кроків. Так що ні для людей, ні для робітників, ні для міста нічого не змінилося. Зовсім", — сказав Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися