Ігор Терехов розповів, як банкрутство підприємств вплине на Харків

Господарський суд Харківської області майже одночасно відкрив провадження у справах про банкрутство трьох компідприємств

Харківський міський голова Ігор Терехов переконаний, що початок процедури банкрутства харківських комунальних підприємств “нічого не означає для міста". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Суспільного”. 

"Для міста нічого це не означає. Хочу заспокоїти всіх. Є цивілізована процедура, яка потребує певних кроків. Так що ні для людей, ні для робітників, ні для міста нічого не змінилося. Зовсім", — сказав Ігор Терехов.

Варто нагадати, що Господарський суд Харківської області майже одночасно відкрив провадження у справах про банкрутство КП “Жилкомсервіс”, КП “Міськелектротранссервіс” та КО “Харківський зоологічний парк”. Суд ухвалив певні рішення наприкінці березня цього року.

Рішення відкрити провадження у справі про банкрутство КП “Жилкомсервіс” суд ухвалив 21 березня. До суду надійшла заява ФОП Шевцов Олег Станіславович про відкриття провадження у справі про банкрутство, визнати вимоги щодо боргу КП “Жилкомсервіс” у розмірі 1,4 млн грн. 

Рішення відкрити провадження у справі про банкрутство КП “Міськелектротранссервіс” суд ухвалив 23 березня. До суду надійшла заява від того ж ФОП Шевцов Олег Станіславович про відкриття провадження у справі про банкрутство, визнати вимоги щодо боргу, відсотків річних та збитків від інфляції КП “Міськелектротранссервіс” у розмірі близько 1 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, щодо “Харківського зоологічного парку”, то суд 29 березня поки ухвалив прийняти заяву Акціонерного товариства “Харківобленерго” про відкриття провадження у справі про банкрутство комунальної організації до розгляду.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися