Де брати гроші на бізнес у Харкові

У Харкові профінансували понад 50 бізнес-ініціатив

Для підприємців міста Харкова, які хочуть створити або розширити наявний бізнес, було ухвалено 105 позитивних рішень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Ці рішення ухвалили за час дії грантової програми “Власна справа” у рамках урядового проєкту “єРобота”.  

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку повідомили, що загальний обсяг фінансування проєктів склав майже 26 млн грн. Вже профінансована 51 бізнес-ініціатива. Серед переможців - чотири проєкти учасників бойових дій та членів їхніх сімей.

Жителям Харкова у міській раді розповіли, що заявку на отримання безповоротних мікрогрантів можна подати через портал “Дія”, а консультації підприємцям надають у Харківському обласному центрі зайнятості.

Також українці можуть скористатися й іншими державними та міжнародними програмами для фінансової, менторської, експертної та юридичної підтримки. З усіма актуальними програмами для бізнесу можна ознайомитися на офіційному сайті Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області від початку року зареєстрували близько 8 тисяч ФОПів

Відновлення бізнесу в регіоні пов’язано з повернення місцевих жителів та приростом населення за рахунок ВПО. Зараз в області проживають близько 2,5 мільйона осіб. З них в обласному центрі – майже 1,4 мільйона. На початку повномасштабного російського вторгнення 80% бізнесу Харківської області зачинилися, були знищені внаслідок бойових дій, або релокувалися на захід. З них близько 20% повернулися і відкрилися.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися