Кількість яких підприємств збільшується у Харкові

Протягом звітного періоду в Харкові налічувалося близько 5 тис. вакансій

Станом на 1 жовтня 2023 року кількість ФОП у Харкові склала майже 119 тис., а протягом року офіційно свій бізнес зареєстрували 10,5 тис. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Звіті про економічний і соціальний розвиток міста Харкова за 9 місяців 2023 року оприлюднив Департамент економіки та комунального майна.

У департаменті повідомили, що головною метою виконавчих органів цьогоріч є відновлення сталого розвитку міста та комфортності проживання громадян.

За даними департаменту, у місті триває поступове збільшення кількості підприємств торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ринків і торговельних майданчиків. У місті відкриваються нові гіпермаркети, супермаркети та торгові центри.

“Протягом звітного періоду в Харкові налічувалося близько 5 тис. вакансій. Для стабілізації ринку праці роботодавцям надавалася допомога з часткового безробіття у зв’язку з воєнним станом. За 9 місяців 2023 року вона склала понад 7 млн грн”, - повідомили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відновлюють роботу підприємств побуту. 

У Харківській міській раді зазначили, що у всіх районах міста функціонує понад 1 тис. закладів побутового обслуговування населення. Деякі підприємства не припиняли роботу та надавали послуги, у тому числі й на волонтерських засадах. Поступово об’єкти побуту відновлюють свою роботу навіть у найбільш зруйнованих частинах міста.

Детальніше про ситуацію з підприємствами у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися