Які підприємства відновили роботу в Харкові

Деякі підприємства не припиняли роботу та надавали послуги, у тому числі й на волонтерських засадах

У Харкові відновлюють роботу підприємств побуту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міській раді зазначили, що у всіх районах міста функціонує понад 1 тис. закладів побутового обслуговування населення.

Деякі підприємства не припиняли роботу та надавали послуги, у тому числі й на волонтерських засадах. Поступово об’єкти побуту відновлюють свою роботу навіть у найбільш зруйнованих частинах міста. 

Серед відкритих підприємств частка тих, що надають соціально-побутові види послуг (перукарні, ремонтні майстерні, хімчистки, автомайстерні), складає майже 70%.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині урядовий проєкт “єРобота” набирає обертів. 

У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, що проєкт дає змогу мешканцям області розширити чи відродити діючий бізнес, або ж започаткувати власну справу. Усе частіше по грантову підтримку звертаються жителі регіону, зокрема з деокупованих територій. Комісія центру зайнятості продовжує розглядати та погоджувати ініціативи, серед яких бізнес-план з відновлення бізнесу по переробці деревини від учасника бойових дій. Загальна сума фінансування складає майже 5 млн грн.

Станом на 28 жовтня, по Харківській області ухвалено 133 позитивних рішення, профінансовано 76 грантери на суму 19,3 млн грн. У центрі зайнятості розповіли, який бізнес відкривають жителі Харкова та області.

Детальніше про приклади отримання грантів на відкриття та розвиток бізнесу в Харкові та області, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися