У Харківській області партнер куратора «слуг народу» стягує гроші на «Гоптівці», - ЗМІ

Паркування поблизу кордону з Росією стало платним: справу пов'язують з бізнес-партнером нібито куратора "слуг народу" Вадимом Слюсаревим

У Харківській області активісти обурилися збором грошей за паркування поблизу кордону з Росією, який пов'язують з бізнес-партнером нібито куратора "слуг народу" Вадимом Слюсаревим. Про це повідомляє Depo.Харків.

За інформацією видання, паркувальник на "Гоптовці" запевняє, що зупинка навіть на пару хвилин є платною, так як земля знаходиться в оренді. Готівкою службовцю парковки передали 15 гривень, однак у службовому чеку проплачену суму з невідомих причин не вказують. Гроші ж ідуть на рахунок "ФОП Слюсарев О.І.", передає Depo.Харків.

picture

Як зазначено в держреєстрі, підприємець Олексій Слюсарев вперше був зареєстрований в 2006 році. А основний вид діяльності – надання інших допоміжних комерційних послуг. Крім того, Слюсарев значиться засновником ТОВ "Фронтера", бенефіціарним власником якого є (найімовірніше син) Вадим Слюсарев – екс-генерал прикордонної служби України і помічник нардепа Артема Пшонки.

picture

picture




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися