Дорожче ніж у супермаркетах: у Харківській області до шкіл закупили сиру майже на 400 тисяч гривень

Примітно, що ціна одного кілограма сиру в цій закупівлі значно дорожча, ніж на полицях супермаркетів

Відділ освіти Люботинської міської ради витратив понад 350 тисяч гривень на закупівлю твердого сиру для шкіл. Це набагато дорожче, ніж купують решта установ в області. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на інформацію на сайті "Прозорро".

Зазначається, що угода про закупівлю сиру була укладена із ФОП Маслак Наталія Олексіївна. Загальна сума покупки становить 374,1 тис. грн. Один кілограм твердого сиру обійшовся Відділу освіти Люботинської міськради у 304 гривні.

Середня ціна на твердий сир вітчизняного виробництва в міських супермаркетах набагато нижча за ту, за якою продукт був закуплений у школи. За словами джерела, це одна із найдорожчих закупівель сиру у Харківській області.

До слова, ліцей-інтернат "Обдарованість" купуватиме сир за 265 грн/кг. За такою самою ціною сир закупить і "Харківська спеціальна школа №7". Управління освіти Ізюмської міськради уклало договір на постачання сиру по 217 грн/кг, що практично на 100 гривень дешевше, ніж у Люботині.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Харківська мерія закупить живі квіти на понад півмільйона гривень. На сайті "Прозорро" наголошується, що міська рада планує закупити 3986 одиниць квіткової продукції. Загальна вартість закупівлі становить 731 420 гривень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Харківське обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство "Держпром" закупило пива на 49,5 тисяч гривень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися