Харківська мерія закупить живі квіти на 700 тисяч гривень

Харківська міськрада оголосила тендер на закупівлю квіткових композицій

Харківська міськрада оголосила тендер у системі "Прозорро" на закупівлю живих квітів. Про це повідомляє видання Depo.Харків.

За інформацією джерела, тендер було оголошено 24 грудня. Мерія планує купити 3986 одиниць квіткової продукції. Загальна вартість закупівлі становить 731 420 гривень.

Зазначається, що у списку квіткової продукції будуть наступні товари: великі та маленькі букети, кошик живих квітів (звичайний та маленький), квіткова доріжка, вінок із живих квітів, кругла квіткова композиція, а також гвоздики, троянди 80 та 100 см. Терміни поставки - до грудня наступного року.

Тендерні пропозиції прийматимуться до 10 січня. Потім проходитиме аукціон.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що в Харкові комунальне підприємство уклало договір про придбання великих сміттєвих баків з організацією, яка продала їх на 35% дорожче за ринкову ціну. Оголошення про тендер було розміщено на сайті державних закупівель Prozorro влітку 2021 року. У замовленні йшлося про те, що КП хоче придбати 12 контейнерів для збирання твердих побутових відходів, кожен об'ємом 1100 літрів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові фірма агента ФСБ змінила назву та знову виграла державний тендер більш ніж на 18 млн гривень. Зазначається, що договір укладено на 18,3 млн гривень, у переліку робіт значиться збір непридатного сміття, підмітання навколо скриньок, спорожнення скриньок та заміна пакету для сміття. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися