У Харкові комунальники самі у себе замовляють роботи по ремонту під'їздів

Угоди укладені без проведення аукціонів

У Харкові комунальне підприємство без конкурсу замовляє роботи у свого штатного працівника. Про це розповіли в "Харківському антикорупційному центрі".

Як розповіли антикорупціонери, Олексій Кіндра в 2016-2018 роках працював виконавцем робіт у комунальному підприємстві "Харківспецбуд", що займається ремонтами в житлових багатоквартирних будинках. У червні 2018 року Кіндра подав декларацію після звільнення.

У 2019 році Олексій Кіндра працював за основним місцем роботи знову в КП "Харківспецбуд".

При цьому 23 березня 2020 року Киндра знову подав декларацію кандидата на посаду виконавця робіт у КП "Харківспецбуд".

Також протягом всіх цих років за сумісництвом Кіндра працював і працює в ТОВ "Харківбудмонтаж". Це фірма, де раніше директором і власником був Богдан Долина – директор комунального підприємства "Харківспецбуд".

Також 14 січня 2020 року Кіндра зареєстрував ФОП.

Протягом 16-17 квітня комунальне підприємство "Харківспецбуд", де працює Кіндра, укладено 5 договорів на ремонти в житлових будинках з ФОП Кіндра Олексій Володимирович на загальну суму 1,14 млн грн.

У ХАЦ відзначили, що угоди укладені без проведення аукціонів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині одному з керівників держпідприємства повідомили про підозру за фактом розкрадання державних коштів. Відомо, що 7,4 млн. гривень були призначені на послуги з оренди автокранів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися