Підприємців Харкова та області запрошують на зустріч: деталі

Підприємцям розкажуть, як орендувати державне майно

У Харкові 20 грудня проведуть засідання круглого столу, на якому підприємцям Харківщини розкажуть про особливості оренди державного майна в умовах воєнного стану. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Захід пройде 20 грудня з 15.00 до 16.00. Під час конференції будуть розглянуті наступні питання:

  • законодавчі аспекти передачі державного майна в оренду;

  • особливості передачі державного майна в оренду в умовах воєнного стану;

  • як самостійно ініціювати оренду держмайна.

Спікер заходу:  в.о. начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській області Ірина Карпець.

Щоб узяти участь у засіданні, потрібно звернутися за номером тел.: +(38050) 786 48 88.

Круглий стіл відбудеться з прямою трансляцією за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові протягом січня-листопада понад 13,1 тис. фізичних осіб-підприємців виявили бажання розпочати власну справу та офіційно зареєстрували бізнес.

За інформацією Головного управління ДПС у Харківській області, станом на 1 грудня кількість фізичних осіб-підприємців у Харкові склала майже 119 тис. осіб. Протягом січня-листопада 2023 року припинили діяльність 13,7 тис. фізичних осіб-підприємців. Перемістили бізнес з Харкова та змінили свою податкову адресу на іншу область або територіальну громаду за цей же період 620 ФОП. “Своєю чергою 880 фізичних осіб-підприємців (переважно з деокупованих територій) обрали Харків у якості нової локації для своєї діяльності та змінили свою податкову адресу”, - повідомили у Харківській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися