На Харківщині помітно впав індекс промислової продукції

У січні 2020 року індекс промисловості на Харківщині склав 97,1 відсотків

Українська промисловість продовжує стрімко падати. Зокрема, на сьогоднішній день можна говорити про катастрофу в промисловості Харківського регіону де в січні 2020 року було зафіксоване істотне падіння індексу промислової продукції.

Згідно з даними, які наводить Державна служба статистики, показники за січень 2020 року знизилися на 2,9% по відношенню до грудня минулого року.

Грудень також став не дуже успішним для регіональної промисловості, показавши падіння на 7,3% по відношенню до листопада.
picture
Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області реконструюють велику фабрику "Мівіна". За словами керівника підприємства, реконструкція передбачає кілька етапів: трансформацію існуючого логістичного центру у виробниче приміщення; перенесення виробничих ліній в нове приміщення і запуск двох ліній по виробництву вермішелі швидкого приготування влітку 2020 р. Зазначається, що завершити всі етапи реконструкції планується до 2021 року. Варто зазначити, що понад 40% продукції "Мівіни" (90 найменувань) йдуть на експорт. Продукцію 42 найменувань поставляють на внутрішній ринок. Крім вермішелі, на фабриці виробляють соєві соуси і приправи.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися